Kíváncsi arra, hogy hogyan fejlesztheti Európai Uniós forrásokból vállalkozását?

Töltse le ingyenes eBookunkat!

GINOP, VEKOP, szabad vállalkozási zóna – az európai uniós pályázatokról szóló híradásokban egyre másra kerülnek elő az elsőre talán ijesztőnek tűnő, ám egy kis magyarázattal könnyen megérthető szakszavak. A Vállalkozók Hitele a hazai vállalkozások szakértő partnereként céljának tekinti, hogy a támogatások iránt érdeklődő kkv-k birtokában legyenek a sikeres pályázáshoz szükséges információknak, így rendre közérthető híreket és magyarázó cikkeket készít az európai uniós pályázatokkal kapcsolatban.

Ingyen letölthető elektronikus kiadványunkban összegyűjtöttünk minden hasznos tanácsot, amire szüksége lehet, ha uniós forrásból szeretné megvalósítani fejlesztési terveit. Kiadványunk segít abban, hogy könnyen megtalálja a céljainak leginkább megfelelő pályázatot, annak érdekében, hogy egészen biztosan ne szembesüljön váratlan meglepetésekkel a pályázási folyamat során.


Letöltöm az ingyenes eBookot »

5 érv a folyószámlahitel mellett

  • Szabadon felhasználható A folyószámlahitelhez nem szükséges külön hitelcélt megadni, a hitelkeret összege bármilyen célra felhasználható, így akár váratlan kiadások fedezésére is szolgálhat.

  • Nincs szükség tárgyi fedezetreA folyószámlahitelek mögött jellemzően nincs ingatlan vagy egyéb tárgyi fedezet. A visszafizetés garanciájaként a számlaforgalmat, az árbevételt, a cégtulajdonos magánszemély által vállalt készfizető kezességét veszik figyelembe.

  • Kamatfizetés csak a lehívott összeg utánA folyószámlahitel kamatát csak a ténylegesen lehívott, kihasznált keret után kell megfizetni, az igénybevétel időtartama alatt.

  • Segíti a cashflow-menedzsmentetA bank által folyósított összeg a cég napi szintű cashflow-menedzsmentjét segíti, hiszen a vállalkozásoknak általában a költségeiket hamarabb kell megfizetniük, mint ahogy bevételük a számlájukra megérkezne.

  • Egyszerűen törleszthető, újrahasználhatóA számlára érkező jóváírások automatikusan csökkentik a lehívott hitel nagyságát. A visszafizetett összeget pedig újra fel lehet használni (rulírozó hitel).

Hitelt, de milyet?

Kérjük válasszon hitelcélt: Kérjük válassza ki a hitel fedezetét: Kérjük válassza ki a hitel összegét:
millió Ft millió Ft
A választott hitel összege: 0 Ft
kalkulálok »

hírlevél feliratkozás

elküld »

facebook oldalunk

Kérdezzen minket!

kérdezek »